Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η υποβολή των papers έχει ξεκινήσει! Περιμένουμε εναγωνίως να διαβάσουμε πρωτότυπα άρθρα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις.


Το σύστημα υποβολής των papers, με την νέα παράταση, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για αυτό μη χάνετε χρόνο!


Οι εργασίες:

 • Γράφονται στα ελληνικά ή στα αγγλικά
 • Είναι μέχρι και έξι σελίδες Α4
 • Ακολουθούν εξ ολοκλήρου το πρότυπο της IEEE για Word ή LaTeX
 • Διαθέτουν τρεις με επτά λέξεις κλειδιά (keywords)
 • Συμπεριλαμβάνουν βιβλιογραφία
 • Περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Υποβάλλονται σε μορφή pdf

Το άρθρο σας μπορεί να πραγματεύεται οποιοδήποτε θέμα εξετάζει ένας ΗΜΜΥ.


Για να υποβάλλετε paper αρκεί να γραφτείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και να πλοηγηθείτε στο Πίνακα Χρήστη (Dashboard).


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Έκτακτο ανακοινωθέν! Η υποβολή των papers θα πάρει παράταση μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2018, για όσους το σκέφτεστε ακόμα. Είμαστε σίγουροι πως με τη συμμετοχή και των υπολοίπων σας, το ΣΦΗΜΜΥ 11 θα μας μείνει αξέχαστο. Για να είστε πάντα ενήμεροι και ενήμερες, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας! Υπενθυμίζουμε ότι τα papers θα πρέπει:

 • Να είναι γραμμένα στα ελληνικά ή στα αγγλικά και μέχρι 6 σελίδες (δίστηλα) Α4
 • Να ακολουθούν εξ’ ολοκλήρου το πρότυπο της IEEE για Word ή LaTeX
 • Να διαθέτουν τρεις με επτά λέξεις κλειδιά (keywords)
 • Να περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Να υποβάλλονται σε μορφή .pdf

Η θεματολογία περιλαμβάνει όσα θέματα άπτονται του αντικειμένου του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών.

Για να υποβάλλετε paper αρκεί να γραφτείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και να πλοηγηθείτε στο Πίνακα Χρήστη (Dashboard).

Οι υποβολές των papers παίρνουν παράταση μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για να έχετε χρόνο να υποβάλλετε την εργασία σας και να συμμετέχετε σε ένα συνέδριο διεθνούς εμβέλειας.Μη ξεχνάτε πως το ΣΦΗΜΜΥ πρόκειται για ενα συνέδριο φοιτητών ,για αυτό στόχος μας είναι να ακουστούν πολλές και διαφορετικές ιδέες στο πλαίσιο της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι τα papers θα πρέπει:

 • Να είναι γραμμένα στα ελληνικά ή στα αγγλικά και μέχρι 6 σελίδες (δίστηλα) Α4
 • Να ακολουθούν εξ’ ολοκλήρου το πρότυπο της ΙΕΕΕ για Word ή LaTeX
 • Να διαθέτουν τρεις με επτά λέξεις κλειδιά (keywords)
 • Να περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Να υποβάλλονται σε μορφή .pdf
 • Η θεματολογία περιλαμβάνει όσα θέματα άπτονται του αντικειμένου του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών.

  Για να υποβάλλετε paper αρκεί να γραφτείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και να πλοηγηθείτε στο Πίνακα Χρήστη (Dashboard).

Οι εγγραφές για την παρακολούθηση του συνεδρίου μόλις άνοιξαν!Αναρωτιέσαι τι θα κάνεις το επόμενο εξάμηνο μετά την εξεταστική ?Τότε,το ΣΦΗΜΜΥ είναι η απάντηση!

➡Μπες στο site και με μία απλή εγγραφή παρακολούθησε δωρεάν το συνέδριο!!Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία!Ανυπομονούμε να σε δούμε και από κοντά στο μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο της χώρας!

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την εγγραφή στο συνέδριο μέσω του site μας :

Για να μπορέσετε να αποδεχθείτε τους όρους θα πρέπει να τους κάνετε όλους scroll προκειμένου να ενεργοποιηθεί το κουμπί.

Για το μήνυμα επιβεβαίωσης του email να κοιτάξετε τον φάκελο ανεπιθύμητων/spam.

Αν έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα κατά την εγγραφή μπορείτε να δοκιμάσετε μέσω άλλων browsers/συσκευών!

https://sfhmmy.gr/

Το preΣΦΗΜΜΥ 4 επανέρχεται δυναμικά με νέο συναρπαστικό χαρακτήρα: RoboBattles! Αν σε ενδιαφέρει o προγραμματισμός, τα ευφυή συστήματα και η ρομποτική, αλλά δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις το preΣΦΗΜΜΥ RoboBattles είναι για σένα!

➡Φέτος,το presfhmmy θα πραγματοποιηθεί σε Θεσσαλονίκη,Βόλο και Χανιά στις 22-24 Φεβρουαρίου και σε Αθήνα,Ξάνθη και Πάτρα στις 1-3 Μαρτίου.

➡Αν λοιπόν σου αρέσει να καινοτομείς στο πλαίσιο μιας ομάδας 2-5 ατόμων,δεν έχεις παρά να εγγραφείς στο site του συνεδρίου και στη συνέχεια να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση μέχρι 20 Φλεβάρη!

Σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα Robotics4All όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα εξελιγμένο περιβάλλον ανάπτυξης A.I. αλγορίθμων για να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη! Με έμπνευση το θρυλικό παιχνίδι pacman, και με μία γεύση Cops and Robbers, κάθε ομάδα πρέπει να αναπτύξει τη στρατηγική της ως κυνηγός και κυνηγημένος, μαζεύοντας πόντους και ανατρεπτικά bonus!

O διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού, αφού όλα γίνονται από το εύχρηστο περιβάλλον της R4A. Οι στρατηγικές βέβαια που μπορούν να υλοποιηθούν είναι κάθε άλλο παρά απλοϊκές, με εκατοντάδες δυνατά επίπεδα ελέγχου και σύνθετων αποφάσεων!

Οι αγώνες θα γίνουν live από το εργαστήριο της R4A στη Θεσσαλονίκη, όπου με απευθείας σύνδεση θα βλέπεις τη δική σου στρατηγική να ζωντανεύει με πραγματικά ρομπότ!

Πριν έρθετε στο διαγωνισμό είναι καλό να διαβάσετε το παρακάτω documentation για να είστε προετοιμασμένοι : https://r4a.issel.ee.auth.gr/pacman4all/

Οι αιτήσεις αφορούν τη κάθε πόλη ξεχωριστά,για αυτό ανάλογα με την πόλη που σπουδάζεις μπορείς να συμπληρώσεις την αντίστοιχη αίτηση πιο κάτω. Μην ξεχάσεις να κάνεις like τη σελίδα μας στο facebook και να ακολουθήσεις και τα events εκεί για να λαμβάνεις τις τελευταίες ενημερώσεις!

Το ΣΦΗΜΜΥ 11 απέχει σχεδόν ένα μήνα και αναζητά εθελοντές!Θέλεις να γίνεις και εσύ μέρος της οικογένειας του ΣΦΗΜΜΥ 11; Θέλεις να προσφέρεις, να κάνεις γνωριμίες,να συνεργαστείς,να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες;Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να συνδράμουν σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης του συνεδρίου,όπως:

 • Υποδοχή / Εγγραφές
 • Επιτόπια υποστήριξη
 • Διαμόρφωση χώρων
 • Διαχείριση των συνέδρων
 • Διαχείριση και διανομή welcome packs
 • Υποστήριξη ομιλιών / workshops / συζητήσεων
 • Φωτογραφία / μαγνητοσκόπηση εκδηλώσεων
 • Στελέχωση διαλειμμάτων / ανοιχτών session... και πολλά άλλα!

➡️Κάνε την αίτηση σου στο παρακάτω link: https://goo.gl/forms/c4xn5uJwY5N6ZUa32

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να ζήσουμε μαζί την εμπειρία!

⚠️Προσοχή!! Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 24 Μαρτίου.

Το ΣΦΗΜΜΥ 11 είναι λιγότερο από ένα μήνα μακριά και ήρθε η ώρα για να οργανώσετε το ταξίδι σας! Στην ιστοσελίδα μας κάτω από το τμήμα πληροφοριών θα βρείτε τις προσφορές που εξασφαλίσαμε από τα ΚΤΕΛ Αττικής, Αχαΐας, Ιωαννίνων, Μαγνησίας, Ξάνθης και Χανίων ειδικά για το συνέδριο! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

 • πραγματοποιήστε άμεσα κράτηση θέσης για τα δρομολόγια που σας ενδιαφέρουν
 • συμπληρώστε τη φόρμα που αντιστοιχεί στο ΚΤΕΛ με το οποίο θα ταξιδέψετε

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου 19-21 Απριλίου, αρκεί μια απλή εγγραφή στο site μας!

Το ΣΦΗΜΜΥ 11 πλησιάζει όλο και περισσότερο! Σε λιγότερο από ένα μήνα το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο τεχνολογίας επιστρέφει στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Δείτε το promo βίντεο μας και ετοιμαστείτε για το συνέδριο! Σας περιμένουμε όλους 19-21 Απριλίου.
Ευχαριστούμε το CRØM Studio για την παροχή εξοπλισμού προκειμένου να γυριστεί το βίντεο.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μόλις ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα μας! Μπείτε και δείτε αναλυτικά τις ομιλίες,τα sessions και τα workshops που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι αιτήσεις για τα workshops μόλις άνοιξαν! Θέλεις να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις πάνω σε ένα αντικείμενο και να εξασκήσεις τις ικανότητες σου; Αν η απάντηση είναι ναι, μπες στην ιστοσελίδα μας, δημιούργησε το λογαριασμό σου και δήλωσε συμμετοχή στα workshops που επιθυμείς μέσω του πίνακα ελέγχου του προφίλ σου. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Δευτέρα 15 Απριλίου στις 23:00 και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η εφαρμογή μας στο Google Play μόλις βγήκε! Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν, να περιηγηθείτε στις επιμέρους ενότητες και να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το ΣΦΗΜΜΥ 11!

 • Για να κάνετε check in τις ημέρες του συνεδρίου μέσω της εφαρμογής αρκεί να δείχνετε το QR code που εμφανίζεται στην ενότητα “H Κάρτα”.
 • Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε check in μέσω του QR code που εμφανίζεται στο προφίλ σας στο www.sfhmmy.gr στην ενότητα “Ταυτότητα Συνέδρου”.

Για όσους δεν μπορείτε να είστε εδώ μαζί μας στο ΣΦΗΜΜΥ 11, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά το συνέδριο στην ιστοσελίδα μας!

Οι εργασίες του συνεδρίου έχουν καταγραφεί από την ζωντανή αναμετάδοση του και μπορείτε να τις βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο!

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών για την βοήθεια τους στην διεξαγωγή του ΣΦΗΜΜΥ 11.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΚΤΕΛ Αττικής, Ξάνθης, Βόλου, Ιωαννίνων, Χανιών-Ρεθύμνου και Αχαίας για τις ειδικές εκπτώσεις που παρείχαν στους συνέδρους του ΣΦΗΜΜΥ 11!
Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία! Περισσότερες πληροφορίες για τους υποστηρικτές μας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα των χορηγών μας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας για την ανεκτίμητη βοήθεια τους στην διοργάνωση του ΣΦΗΜΜΥ 11! Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας στη πραγματοποίηση του συνεδρίου! Περισσότερες πληροφορίες για τους χορηγούς μας μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα στην ιστοσελίδα μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας μας για την βοήθεια τους στην προώθηση του ΣΦΗΜΜΥ 11! Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας στη πραγματοποίηση του συνεδρίου! Περισσότερες πληροφορίες για τους χορηγούς επικοινωνίας μας μπορείτε να βρείτε στην σελίδα των χορηγών στην ιστοσελίδα μας.

Το 11o ΣΦΗΜΜΥ έφτασε στο τέλος του! 8 keynote speakers, συνολικά 38 ομιλητές, 17 φοιτητικές ομάδες, 9 workshops, 16 παρουσιάσεις paper, παράλληλες δράσεις και πάνω από 2000 σύνεδροι συνέθεσαν το μεγαλύτερο συνέδριο έως τώρα! Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος προορισμός του συνεδρίου;

Ήρθε η ώρα το μεγαλύτερο πανελλήνιο φοιτητικό συνέδριο να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ελλάδα. Σας καλούμε ως φοιτητές των τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της χώρας να σχηματίσετε ομάδες ενδιαφέροντος και να υποβάλετε τις προτάσεις σας για την ανάληψη της διοργάνωσης του ΣΦΗΜΜΥ 12 μέχρι τις 15 Ιουλίου στο sfhmmy11@gmail.com

Η πρόταση σας προτείνουμε να αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες σε ένα αρχείο word ή pdf:

Ημερομηνία/Χώρος:
Πότε και πού θα γίνει το επόμενο ΣΦΗΜΜY, λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη δυνατή ημερομηνία ώστε να μπορέσουν να παρευρεθούν οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι καθώς και το βέλτιστο χώρο που θα μπορέσει να στεγάσει το πολυάριθμο πλήθος των συνέδρων.

Σύσταση οργανωτικής ομάδας:
Πώς θα οργανώσετε την ομάδα σας. Μία σωστή δομή της οργανωτικής επιτροπής με καλή κατανομή των εργασιών και αρμοδιοτήτων θα σας σώσει χρόνο και θα σας κάνει πιο παραγωγικούς. Η επικοινωνία μεταξύ της οργανωτικής είναι επίσης πολύ σημαντική. Μπορείτε να δείτε διάφορα μέσα και τρόπους επικοινωνίας. Ακόμα, αν υπάρχουν ήδη άτομα με εμπειρία (καλό θα ήταν να αναφερθεί από πού) σε κάποια από τα παραπάνω σημεία θα εκτιμηθεί θετικά λόγω της μείωσης φόρτου εργασίας της οργανωτικής, κάτι το οποίο θα οδηγήσει στην πλέον δημιουργική και επιτυχημένη διοργάνωση του συνεδρίου.

Περιγραφή προγράμματος:
Ένα προτεινόμενο πρόγραμμα του συνεδρίου αναφέροντας πιθανούς προσκεκλημένους ομιλητές και δραστηριότητες όπως workshops και διαγωνισμούς. Κυρίως θέλουμε να δούμε τη δομή του συνεδρίου όπως την οραματίζεστε.

Προώθηση συνεδρίου:
Το ΣΦΗΜΜΥ κάθε χρόνο μεγαλώνει. Δείτε τρόπους προώθησης σύμφωνα με τους οποίους θα επιτευχθεί καλύτερη προβολή του συνεδρίου!

Οικονομικός προϋπολογισμός συνεδρίου:
Μια ρεαλιστική εκτίμηση των οικονομικών του συνεδρίου είναι πολύ σημαντική για τη διοργάνωση του ΣΦΗΜΜΥ. Γι' αυτό ετοιμάστε έναν προϋπολογισμό για το συνέδριο και από πού θα συγκεντρώσετε τα απαιτούμενα χρήματα.

Υποδομές IT:
Αναφέρετε τις απαιτούμενες υποδομές του συνεδρίου σε πληροφοριακά συστήματα για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης (πχ. website, app, live streaming).

PreΣΦΗΜΜΥ- ΣΦΗΜΜΥ++:
Το preΣΦΗΜΜΥ παρότι μετράει μόλις 4 χρόνια σαν διαγωνισμός του ΣΦΗΜΜΥ έχει γίνει θεσμός. Θα θέλαμε αυτός ο διαγωνισμός να συνεχιστεί και να γίνει ακόμα μεγαλύτερος, γι’ αυτό να συμπεριλάβετε πιθανούς τρόπους εξέλιξης και διεύρυνσης του, καθώς και μια νέα γενική θεματική αυτού. Πώς σκέφτεστε την σύνδεση του συνεδρίου με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο. Καινοτομίες που δεν υπήρχαν σε προηγούμενα ΣΦΗΜΜΥ και προτίθεστε να αναλάβετε, ώστε να αυξήσετε τη δυναμική του Συνεδρίου και να το γνωστοποιήσετε ακόμα και σε μη Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς & Μηχανικούς Υπολογιστών.

Μη διστάσετε να στείλετε τις απορίες σας στο sfhmmy11@gmail.com