Το ΣΦΗΜΜΥ είναι το τριήμερο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών όλων των τμημάτων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και Πληροφορικής, σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Οι σύνεδροι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολυάριθμες ομιλίες, παρουσιάσεις καθώς και workshops.

Το ΣΦΗΜΜΥ 11 πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 19 - 21 Απριλίου 2019.

Το συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το ΣΦΗΜΜΥ απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών. Ωστόσο, η πολυδιάστατη φύση του το καθιστά προσιτό και σε φοιτητές άλλων τεχνικών σχολών, καθώς επίσης και ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγέλματος που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για το αντικείμενο.

Η παρακολούθηση και η παρουσίαση εργασιών στο ΣΦΗΜΜΥ 11 είναι δωρεάν.

Ναι, χρειάζεται εγγραφή η οποία μπορεί να γίνει είτε online, είτε μέσω της γραμματειακής μας υποστήριξης στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσετε ότι θα παρακολουθήσετε το συνέδριο, αλλά θα ήταν ιδιαίτερα βολικό να μας ενημερώσετε σε ποιες πιθανές ομιλίες θα παρευρίσκεστε κυρίως για να γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα του χώρου.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου χρειάζεται μόνο εγγραφή εδώ. Ωστόσο, κατά την προσέλευση στο χώρο του συνεδρίου θα ήταν καλό να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία σας, όπως για παράδειγμα διαβατήριο η δίπλωμα οδήγησης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή για το ΣΦΗΜΜΥ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Ναι, θα υπάρξουν βεβαιώσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου, οι οποίες θα σας σταλθούν μέσω email. Η προϋπόθεση για να πάρετε την βεβαίωση είναι να έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το ½ του συνεδρίου.